ROZVOZ KVĚTIN 7 DNÍ V TÝDNU :-)

Hodnocení obchodu

5,0 62 hodnocení
Přidat hodnocení
5
62x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JH Avatar autora Jiří Hamr | 20.9.2022
JM Avatar autora Jan Mudra | 12.9.2022
Kytice pěkná, bezproblémové objednání a vyzvednutí bez čekání, tak jak si zadáte. Květiny jsou navíc opravdu čerstvé. Jen zřejmě chyba v popisu na e-shopu. Kytice střední se dle popisu skládá z 11 ks růží, ale ve skutečnosti jich je jen 9 ks.
JD Avatar autora Jan Dostál | 25.7.2022
Normálně recenze nepíšu, ale musím pochválit. Kytička krásná a na to že byla neděle ráno tak všichni s úsměvem. Za mě super!!!
IM Avatar autora Iva Mališová | 12.5.2022
ZP Avatar autora Zdeněk Pokorný | 2.5.2022
RS Avatar autora Richard Stonavský | 1.5.2022
L Avatar autora Lenka | 29.3.2022
Pokaždé krásně uvázaná kytice z čerstvých květů, pěkná dárková kartička.....není co vytknout.
J Avatar autora Jaroslav | 9.3.2022
Doporučuji všem, vynikající komunikace, dodání v neskutečně krátkém čase, kytice růží nádherná.
Y Avatar autora Yvetta | 20.2.2022
Po dobrych zkusenostech jsme se vraceli.Dnes zakoupeny tri kytice a obrovske zklamani.Kytice byly naprosto amatersky uvazane.Misto kratkych baculatych kyticek,jsme dostaly tri beztvara kostata!!!Zadny tvar,zadna forma,jakoby to kvetinarky delaly poprve v zivote.Ze slusnosti jsme je neodmitli!Uz tam nikdy nepujdeme!!!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 25.2.2022
Dobrý den, paní Yvetto, děkujeme za Vaši recenzi. Je nám líto, za Vaši negativní zkušenost v naší prodejně. Pokud se Vám kytičky nelíbily, určitě by Vám je naše floristky předělaly a není nutné si ze slušnosti kupovat něco, s čím nejste spokojená. Zakládáme si na kvalitě vazeb a čerstvosti květin. Zákazník je pro nás na prvním místě již 18 let fungování našich obchodů. Z tohoto důvodu bychom Vám rádi vykompenzovali nákup květin. Kontaktujte mne na čísle 731 111 30, už se na Vás těším :-) Aneta Kytkárna
LM Avatar autora Lucie Mikolášová | 2.2.2022
Super komunikace, krásná kytice a celkově top kytkárna :-).
IC Avatar autora Iveta Chrástová | 30.1.2022
J Avatar autora Jaroslav | 14.1.2022
Vyborny servis,bezproblemova komunikace - vse jsem domlouval ze zahranici a vse klaplo na 100%,absolutni spokojenost. Za me 2x 5 hvezdicek!!!
A Avatar autora Andrea | 1.1.2022
Ano velmi
M Avatar autora Milada | 19.12.2021
L Avatar autora Lenka | 21.11.2021
Krásné květiny, rychlé dodání....super.
K Avatar autora Květa | 29.10.2021
RU Avatar autora Radek Urban | 21.9.2021
Vždycky, když vyjedu z Prahy a potřebuju kytici, zavolám s objednávkou a za 2 hodiny si ji vyzvednu. Teď jsem vyzkoušel i e-shop s doručením v neděli a jsem naprosto spokojen!
DK Avatar autora Dana Kryštofová | 13.9.2021
Avatar autora | 8.9.2021
MH Avatar autora Martina Hulejova | 19.8.2021
Spokojenost maximální

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 62